SD röstar på Alliansens budget – ska högern låta SD få härja fritt?

Då var det klart.

Sverigedemokraterna kommer att frångå praxis och rösta på Alliansens budgetmotion istället för att lägga ned sina röster, detta är en historisk händelse inom svensk inrikespolitik. Detta har aldrig skett innan.

Ni får ursäkta språket men detta är åt helvete, jag hoppas verkligen att Alliansen tar sitt förnuft till fånga och gör handling av sina ord att ”isolera Sverigedemokraterna”, låter man från Alliansens håll Sverigedemokraterna fälla regeringsbudgeten så är det ett slag i ansiktet på alla som röstade på Alliansen eller dem rödgröna för en fortsatt humanistisk och generös invandringspolitik.

Kommer Anna Kinberg Batra och resten av Alliansen låta Sverigedemokraterna ha kvar riksdagen i sandlådan framöver?


One Comment on “SD röstar på Alliansens budget – ska högern låta SD få härja fritt?”

  1. Erik skriver:

    Nu är det ju som det är med den saken. Men ni socialdemokrater, hur kan ni behålla denne Löfven? Han har lyckats göra ett väldigt inkompetent intryck på under 3 månader. Fullständigt bundit upp sig vid MP. Framstå som oförberedd. Och MP har om möjligt gjort ett ännu sämre intryck.

    Och mest spektakulärt av allt, när han klamrade sig fast vid den här budgeten så blir sossarna tvungna att vara de som försvarar status qouo. Det blir som att sossarna hade regerat i 8 år. Och alliansen kan angripa istället för att försvara. Fullständigt vansinnigt. Alltså, jag är inte sossarnas vän men jag är intresserad av politik och jag undrar bara, vad sjutton håller ni på med? Är ni inte riktigt kloka?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s