”Nya Moderaterna” kommer alltid att vara samma trötta skattesänkar-moderater

Nu var det länge sedan som jag uppdaterade här på bloggen, men here i am again!

Idag så har Moderaterna visat upp sitt nästa steg i sin såkallade ”förnyelse”. Man har skaffat sig en ny logga som ni kan se nedan:

1385509_10151774344461156_423364839_n

”Nya m, Sveriges Arbetarparti”

Med denna slogan så tror Moderaterna att väljarna kommer strömma tillbaka efter en lång period av minskat opinionsstöd och fallande förtroende för den högsta ledningen i partiet. Jag tror att Moderaterna underskattar väljarna, de vet att Moderaterna helt har misslyckat med sin arbetsmarknadspolitik där vi idag har drygt 8% arbetslöshet och där var fjärde ung går utan arbete.

Väljarna ser nu att det behövs förändring och fler jobbskatteavdrag kommer inte att hjälpa som moderaterna föreslår. Det krävs satsningar på utbildning, infrastruktur och verkliga jobbskapande åtgärder. Har man sänkt skatterna fyra gånger i rad och det inte har gett resultat så kommer inte det femte att göra det heller.

Sverige har redan ett Arbetareparti och det är Socialdemokraterna, vi ser att arbetslöshet är förödande för en ung människa, men vi fördömer inte människan att vara för lat för att arbeta. Vi tror att en människa vill arbeta därför tror vi heller inte att det handlar om skattenivåer, det handlar om att en människa inte är tillräckligt rustad för att ta jobben.

Nya Moderaterna kommer aldrig att vara ”Nya” i mina ögon, det kommer alltid att vara samma skattesänkar-moderater som de senaste 100 åren. 

Annonser

One Comment on “”Nya Moderaterna” kommer alltid att vara samma trötta skattesänkar-moderater”

  1. […] Moberg, Peter Högberg, Alliansfritt Sverige, Martin Moberg, Johan Westerholm, Badlands Hyena, Markus Mattila, Sjätte […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s