Moderat riksdagsledamot länkar till rasistisk propaganda-hemsida

Jag är värdelös på att hålla mina egna löften till mig själv men detta är ju verkligen helt retarded.

Nu har ju Lars Beckman i princip förklarat krig mot Aftonbladet pga att dem har ett nytt opinionsbildningsprojekt på gång tillsammans med LO. Eftersom Lars Beckman är allvetande så vet han exakt hur projektet kommer se ut och han kallar det för socialistisk propaganda och/eller kampanjmaskineri för Socialdemokraterna.

För att styrka sin tes så skriver han detta på sin FB och sedan länkar till….

Den rasistiska propagandasidan Fria Tider.

1094965_10151784086756826_573592051_n

 

Ja vad ska man säga? Hur omdömeslös är han egentligen?

Moderaterna som på senare tid gått hårt på Sverigedemokraterna och den politik står för men där man i realiteten har flirtat hejvilt med SD bl.a genom den gemensamma debattartikeln i Halland då man gick till starkt angrepp på bl.a Fredrik Reinfeldt, samt moderatpampen Bo Frank i Växjö som flera gånger har haft en väldigt högt tonläge angående flyktingpolitiken.

Moderaternas hårda motstånd mot SD är bara en fasad. Det är jag helt övertygad om.

Vad gäller Lars Beckman så tror jag tror inte att Moderaternas gruppledare i riksdagen kommer prata honom tillrätta, än så länge har det varit meningslöst så vad skulle det hjälpa nu?

 


2 kommentarer on “Moderat riksdagsledamot länkar till rasistisk propaganda-hemsida”

  1. […] igen för Mattila att blogga om Beckman och något dumt som Beckman hade gjort. Med rubriken “Moderat riksdagsledamot länkar till rasistisk propaganda-hemsida” redogör Mattila för ett klavertramp som Lars Beckman erkänt som just ett klavertramp och […]

  2. […] ”Markus Mattila har vid ett antal tillfällen högaktningsfullt och allvarligt lovat att hålla pajkastningen från sin blogg men gång på gång trillar Mattila dit och skriver om Beckmans åsikter och Beckmans påhitt. Det räcker liksom inte med att slåss på Facebook och Twitter, lustmördandet måste också lyftas fram i en blogg med tydlig och närmast officiell koppling till Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti. Idag var det dags igen för Mattila att blogga om Beckman och något dumt som Beckman hade gjort.” […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s