Moderat riksdagsledamot hävdar att utförsäkringarna är en myt

Lars Beckman fortsätter att leverar tveksamma citat, det intressanta är att han aldrig inser att det han har sagt kan ha varit olämpligt och senare be om ursäkt.

Nu är det tydligen Försäkringskassans och medias fel att över 60.000 har utförsäkrats och tvingats till arbete trots cancer och dödsjukdomar:

capture4

Capture1 Capture2

 

När jag sedan bemöter honom med argument så får jag detta till svar:

capture3

 

Är det en lögn?

”På grund av smärtan utvecklade Payam panikångest, och fick sjukersättning av Försäkringskassan. Men den 1 januari 2012 drogs ersättningen in:

– De skickade mig på en jobbsökarkurs hos arbetsförmedlingen. Trots att jag själv varit framgångsrik företagare i många år.

Efter tre månader hos arbetsförmedlingen lämnade han in en ny ansökan om sjukersättning – samtidigt som han fick ett nytt dråpslag: cancer.” Aftonbladet

 

 

Nej, utförsäkringarna är en läskig verklighet för allt för många, men det är tydligen en verklighet som enbart existerar om man känner en person som råkat ut för det (anektdotisk argumentation).

Lars Beckman är en skam för sitt parti och jag förstår inte varför han fortsätter med att skriva rena lögner på sociala medier.

 

 

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s