Lars Beckmans uttalanden, problematiska för sitt parti?

Lars Beckman kan vara intressant ibland, han är en facinerande människa. Det är facinerande av det faktumet att han sitter som folkvald riksdagsledamot och skriver tweets, inlägg och bloggposts som i många fall är på gränsen till förtal. Idag gjorde denne Lars ett utspel med bakgrund av Nordkorea-krisen.

nordkorea1

 

Samt blogginlägget där han anklagar den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgren att vilja förbjuda fyrverkerier vilket med lite bakgrundsfakta visar sig vara helt fel. Han har heller inte gett någon ursäkt vad jag vet. Bedrövligt beteende av en riksdagsledamot.

beckmansasikter

Finns massor med exempel på plumpa och de facto ”anti-demokratiska” uttalanden så som detta då han ifrågasätter att LO är ute och gör presentationer och pratar om fackföreningsrörelsen, detta kallar han för socialistpropaganda.

dagensbeckman

 

För att inte tala om de gångar han har anklagat satir och vänster-siten för näthat och att dem står för en stor del av näthatet, och ett annat inlägg där han hävdar att P3 har en socialistisk agenda pågrund av att satirprogrammet ”Tankesmedjan” och ”Public Service” gärna driver med den nuvarande regeringen. Han har inte fattat att satir är en del av det demokratiska samhället.

Som sagt, kan fortsätta länge men frågan kvarstår.

Varför har han fortfarande partiets förtroende att sitta kvar i skatteutskottet och i sveriges riksdag? 

Vem blir det som gör slag i saken och anmäler honom för förtal? 

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s