Kent Persson ändrar historien, igen.

Upp med hakan Kent, ni drev ju igenom allmän rösträtt i Sverige.

Idag gjorde alla riksdagspartier förutom SD utspel om dem uppmärksamade partibidragen. Det kommer att bli en lagändring som gör att det ska bli lättare att se vilka det är som ger ekonomiska bidrag till politiska partier. So far so good tills Moderaternas partisekreterare Kent Persson säger följande till Sveriges Radio:

”Vi har sedan länge drivit denna fråga”

Moderaterna är det parti som mest har motsatt sig att presentera sina bidragsgivare, därför är det märkligt att Kent Persson pysslar med historierevisionism.

Kommentarerna på Twitter lät inte vänta på sig:

Samt Peter Wolodarski:

Å andra sidan är det inte första gången som Kent Persson ändrar historien.

Läsbara tips:


One Comment on “Kent Persson ändrar historien, igen.”

  1. Tove skriver:

    Markus, helt seriöst, hur känns det att vara en nätmobbare, som trots att allt man skriver på internet aldrig kan raderas bort ändå fortsätter att såra andra gång på gång? Hur tycker du det stämmer överens med ditt partis grundprinciper? Har du någonsin på allvar funderat i de banorna? Jag tror inte det helt ärligt. Vore du lite klokare skulle du fundera lite på vilka budskap du förmedlar och vilket debattklimat du är med i att skapa. Mitt råd till dig är att titta lite på din förmåga att känna empati, kanske läsa lite filosofi och bege dig ut i världen, bort från Sura. Du kommer att se att människan är en komplex varelse och att vår gemensamma värld inte någonstans kan delas upp i svart eller vitt, oavsett om man är en Sverigedemokrat, Sosse eller liberal miljöpartist har man ett värde. Du raserar mer än du tror med dina infantila och elaka debattinlägg. Höj perspektivet, respekten och nivån, eller bespara mänskligheten ditt hat, så är mänskligheten dig tack skyldig. Strykjärn hör liksom inte hemma i debatten, eller hur?

    God jul…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s