Internt motstånd inom (M) mot personen bakom sajten Politikfakta.

Har nu under kvällen fått lite ”inside-info” från (M) om hur moderaterna förhåller sig till Olah Milton Örtengren. Min källa vill vara anonym. Detta fick jag berättat. Ord för ord.

Han betraktas som en haverist i Moderaterna. Startade en Allians-site där han utgav sig för att vara officiell allianssida vilket föranledde partisekreterarna att tvinga honom att stänga ner. Därefter har han startat massor av sidor som på olika sätt har utgett sig för att vara officiella organ för organisationer utan täckning. M på Lidingö vill inte ha med honom att göra – kolla vilka uppdrag han har fått trots sitt gedigna engagemang. Politikfakta är ett solorace det med trots snack om redaktion och granskare. Möjligtvis har han hjälp av sin fru…

 

Synnerligen märkligt att Olah Milton Örtengren inte får några konsekvenser av detta. Jag har själv råkat på denne person i kommentarsfälten på Aftonbladet och han är verkligen ingen bra företrädare för Moderaterna då han mer än sällan använder personangrepp i sin argumentation och är allmänt föraktfull mot dem som inte delar hans åsikter.

Får se om detta inlägg kommer leda till en interndiskussion inom partiet.

 

 

 


3 kommentarer on “Internt motstånd inom (M) mot personen bakom sajten Politikfakta.”

  1. Mattias Lind skriver:

    Efter ditt inlägg har han som svar lagt in de smått haveristiska styckena på sin sida: Uppdaterat #1: Vi har funnit att det finns ett mycket stort värde i att Politikfaktas granskare inte är offentliga. Intervjuer ger vi inte av praktiska och tidskrävande skäl.

    Uppdaterat # 2: Att medarbetarna på Politikfakta inte vill vara offentliga har genererat ett antal lögner och ryktesspridning om Olah Milton Örtengren på internet. Här är hans respons på det: ”Frågor och svar med Olah Milton Örtengren. Del 1: Rykten på nätet”

    Undrar varför han inte törs stå för sina åsikter, för några avslöjande scoop står han ju knappast bakom. Dessutom har han börjat blockera alla som säger emot hans ”fakta” på facebook.

  2. […] Läs gärna Den demokratiska socialisten-  om Internt motstånd inom (M) mot personen bakom sajten Politikfakta […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s