Socialdemokraterna = Nordkorea/Kuba enligt MUF.

Sverige innan 2006 var som Nordkorea. Enligt Amilia Stapelfeldt från MUF alltså.

Idag har varit en sådan dag där jag har varit inblandad i debatter och diskussioner på Twitter och Facebook, idag handlade det om frihetsbegreppet och att SSU är en frihetsrörelse. Det tog inte långstund innan en MUF:are kom in i diskussionen och påstod att KDU och SSU har lika många medlemmar. Vilket i sig är fel med tanke på att KDU har runt 200o medlemmar och SSU har runt 8000 medlemmar. Diskussionen gick vidare och när hon fick slut på argument så sas följande: ”flytta till Nordkorea då”.

När ”Nordkorea-kortet” dras så är argumenten bevisligen slut. SSU och den svenska arbetarrörelsen har inget att göra med dem kommunistdiktaturer som Kuba och Nordkorea, dessa länder står för allt som inte Sverige står för: Förtryck, orättvisa och bristen på demokrati och mänskliga rättigheter.

Alla diktaturer är fel, oavsett om det är en socialistisk, kommunistisk eller facistisk regim: Alla diktaturer är dåliga!

Sen kommer dem vanliga argumenten att staten stjäl pengar av befolkningen genom ”straffskatter” osv osv.

Sen beskyller MUF SSU för att vara oseriösa. Då vill jag kontra med denna: http://www.youtube.com/watch?v=dRGKmFtfX0I&feature=channel&list=UL&noredirect=1

No more questions your honor..

Lästips:


One Comment on “Socialdemokraterna = Nordkorea/Kuba enligt MUF.”

  1. sofios75 skriver:

    Nordkoreasnacket ska inte ens kommenteras, tycker jag. Det är förstås lågt och plumpt men framför allt löjligt. Debatten blir bara fånig. Seriös sakpolitik ska ställas mot de minst sagt valpiga högerslängarna. Strunta i det och fortsätt att debattera de sociala konsekvenserna av regeringens beslut och MUF:s förhoppningsvis aldrig realiserade politik.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s