Björn Alvebrand

Läste en artikel i SVD  författad av Anna Kinberg Batra (M) ordförande i Riksdages finansutskott samt Hillevi Engström (M) arbetsmarknadsminister, bägge klappar sig själva på axeln och påtalar hur duktiga man varit på alla plan. Man är inga blyga ”violer” när man brer på tjockt med självgodhetens ”blåbruna sörja” över landets alla arbetslösa, sjuka och numer också de ”icke etniska” invandrarna.

Artikeln utgår som vanligt hur moderaterna hyllar sin egen arbetsmarknadspolitik och sågar varje ett annat förslag, förslag som oftast syftar på att förbättra den huvudlösa arbetsmarknadspolitik som främst Hillevi Engström är ansvarig för. Men det handlar om att såga såga och såga alla andras förslag ock då särskilt Socialdemokraternas.

Man väljer att skriva i termer ”hårt slag” mot Sveriges kommuner och landsting genom att fördubbla arbetsgivaravgiften. Socialdemokraterna vill återställa arbetsgivaravgiften. Den har inte på ett påvisbart sätt gett en enda ungdom anställning, ja det vill säga om man…

View original post 737 fler ord

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s